Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer je voor een plantenarrangement van Plantenbakje by DFM Bloemen & Planten kiest, weet je 100% zeker dat je een vers product toegestuurd krijgt. We hebben namelijk korte lijntjes met onze leveranciers en kunnen snel schakelen zodra we een bestelling binnen hebben gekregen. 

Een stukje geschiedenis
Op 8 december 2005 is DFM Bloemen & Planten gestart met één vestiging aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss. Dit is nog altijd ons grootste filiaal wat inmiddels is uitgegroeid tot een heus tuincentrum! Sinds de opening van ons eerste filiaal hebben we niet stilgezeten. We hebben inmiddels 10 vestigingen in de regio. Iedere vestiging heeft een breed assortiment boeketten, snijbloemen, kamer- en perkplanten.

DFM Bloemen & Planten staat bekend om producten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Juist omdat we zoveel winkels hebben, is dit mogelijk. We kunnen namelijk groot inkopen en dat is ook wel nodig met al die winkels! Dagelijks worden onze bloemen vers ingekocht via de veiling in Aalsmeer of veiling Rhein-Maas in Duitsland. Zodra onze bloemen en planten gekocht zijn, worden ze met ons eigen vervoer van de veiling naar onze hoofdvestiging in Oss vervoerd. Verse bloemen in huis, tijd om mooie dingen te maken!

Plantenbakje
​In april 2018 is het idee ontstaan voor Plantenbakje by DFM Bloemen & Planten. Voor onze filialen hadden we al een bezorgdienst, maar hiervoor bezorgen we alleen regionaal. Nu wilden we groter denken en heel Nederland de mogelijkheid geven van onze creativiteit te genieten! Dat willen we niet doen met zomaar een bosje bloemen. Nee, we willen een product aanbieden waar mensen veel langer plezier van kunnen hebben. Daarnaast wilden we ook een product wat perfect geschikt was om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor verjaardagen, jubilea of huwelijken. Een plantenarrangement kan altijd!

Werkwijze
Op onze webshop kunnen diverse plantenbakjes besteld worden. Zodra wij een bestelling binnen krijgen, gaat ons hart een beetje sneller kloppen! We mogen weer klanten blij gaan maken! We zoeken het juiste plantenarrangement bij de juiste order, pakken deze leuk in en versturen ze naat het gewenste adres. Een dag later heb je hem al in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

Verzenden
Wij versturen onze plantenarrangementen met een vertrouwde verzendpartner. Uiteraard willen we dat de plantenarrangementen netjes bij de ontvanger aankomen, de pakketten moeten dan ook rechtop blijven en zo vervoerd worden. Hierdoor zijn de verzendkosten wat hoger dan gemiddeld.  

© 2018 - 2023 Plantenbakje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel